PELUANG PERNIAGAAN

Peluang Perniagaan yang kami tawarkan adalah perniagaan yang dapat memberikan anda Kebebasan yang sebenar. Perniagaan yang telah menarik minat jutaan manusia di seluruh dunia dan dari pelbagai latarbelakang seperti CEO, yang begelar Dato', ahli perniagaan, doktor, usahawan, motivator, pekerja biasa, pekerja profesional, mereka yang bergelar Professor, yang mempunyai PhD, Master, Degree, Diploma, Sijil, golongan OKU, suri rumah, pelajar dan mereka yang tidak berpelajaran. Mereka semua telah membuktikan bahawa ianya sesuai untuk semua lapisan dan golongan. 

Kami percaya setiap insan ada impian dan mahukan kehidupan yang lebih baik, mahu menjadi anak yang baik kepada ibupapa mereka, mahu menjadi suami atau isteri yang baik kepada pasangan mereka dan mahu menjadi ibubapa yang baik kepada anak-anak mereka dengan kemampuan kewangan yang mencukupi dan kebebasan masa.

Kami menyediakan peluang perniagaan yang membolehkan anda mendapat:-

 • PENDAPATAN TAMBAHAN yang TIADA HAD - Untuk Kebebasan Kewangan.
 • PENDAPATAN PASIF, iaitu Pendapatan Berterusan Walaupun Tidak Bekerja. Anda boleh bersara selepas 2 - 5 tahun berusaha —Kebebasan Masa dan Bersara Awal. 
 • MEWARISKAN PENDAPATAN Kepada Keluarga atau Sesiapa Sahaja — Jaminan Pendapatan dan Harta Pusaka.

   
  Antara Kelebihan Lain Perniagaan Ini:-
  1. Modal Permualan Yang Sangat Rendah
  2. RISIKO Sangat Rendah
  3. Tidak Perlu Pekerja
  4. Tidak Perlu Stok Produk
  5. Tentukan Masa Anda Sendiri
  6. Tidak Perlu Premis
  7. Kerja Dari Rumah
  8. Boleh mula secara sambilan (Part Time)
  9. Peluang Membina Perniagaan global
  10. Tiada Tekanan
  11. Tiada BOSS
  12. Sistem Terbukti
  13. Anda tidak sendirian, syarikat dan Sistem ATC kammi menyediakan segala yang anda perlukan untuk berjaya
      Mungkin anda sukar untuk percaya adanya peluang perniagaan yang begini, namun anda dialu-alukan untuk membuat kajian sendiri mengenainya. Terdapat banyak buku-buku ditulis mengenai perniagaan ini. Setelah anda yakin dan percaya, pasti anda tidak mahu melepaskannya.

      SMS nama dan lokasi anda ke 019-6581176 Sekarang! atau isi BORANG TEMUJANJI


      Kita pasti ke Tesko, Jusko, Pakson, Myden, Giant, Watsoon, Guardion atau ke kedai runcit untuk membeli barang keperluan harian anda seperti ubat gigi, sabun kain, sabun badan, sabun lantai, penyembur serangga, shampoo, lipstic, pencuci muka, bedak, vitamin, ubat, teh, kopi, makanan ringan, bahan masakan, barang penjagaan kereta dan pelbagai lagi produk pengguna yang mesti anda beli hampir setiap bulan. Inilah juga yang dinamakan sebagai Belanja Hangus (Anyhow Money). Mahukah anda jika perbelanjaan tersebut menjadi peluang perniagaan?

      TUKAR JENAMA KEPADA YANG LEBIH BAIK
      Langkah pertama ialah, gunakan Belanja Hangus (Anyhow Money) ini tetapi Tukar Jenama iaitu dengan berbelanja di Gudang atau Kedai-kedai yang telah disediakan oleh Syarikat di seluruh Negara atau Boleh juga membeli-belah secara online dan produk dihantar ke rumah - lebih jimat masa, tenaga, wang dan kurang risiko keselamatan, bayaran boleh dibuat menggunakan Kad Kredit atau perbankan online

      Syarikat menawarkan produk yang lebih baik dimana Anda bertukar kepada produk yang Lebih:-
       • Lebih Berkualiti - lebih puas hati
       • Lebih Jimat serta ekonomi
       • Lebih Selamat, Mesra Alam dan Organik
       • Berfaedah
       • Diberi Jaminan Kepuasan atau Wang Dikembalikan
        Contoh: Pencuci Pinggan Organik kami: 1 liter berharga RM28.00 tetapi boleh dicairkan menjadi 20 bahagian, harganya cuma RM1.40 berbandingdengan pencuci pinggan jenaman biasa di pasaraya yang berharga RM3.00 ke RM5.00 sebotol namun ianya lebih berkuasa mencuci berbanding jenama biasa. Tidak mencemarkan alam sekitar dan Melembutkan Tangan kerana  tiada bahan kimia merbahaya dan mengandungi Aloe Vera. Boleh digunakan untuk mencuci buah, sayur, daging dan ikan bagi membersihkannya dari bahan pengawet dan racun perosak serta menghilangkan bau hanyir. Jika anda Pengguna Bijak, Pasti anda mahu membelinya.

        Terdapat lebih dari 700 produk yang mana kebanyakannya dikilang sendiri oleh syarikat dan ini bermakna anda membeli terus dari pengeluar. Jadi tiada orang tengah mengambil keuntungan ke atas anda. 

        MEMBANTU ORANG LAIN 
        Langkah seterusnya ialah membantu orang lain Tukar Jenama. Pernahkah Anda Berkongsi atau Memperkenalkan mana-mana produk atau kedai yang bagus kepada kenalan anda? Pastinya ada, tetapi pengeluar produk atau pemilik kedai tersebut tidak pernah memberi sebarang ganjaran kepada anda. Sebenarnya anda bukan hanya sebahagian dari rangkaian (Network) pengguna kepada produk dan pemilik kedai tersebut malahan kita turut membantu mengembangan rangkaian pengguna mereka. Mahukah anda, jika anda lakukan perkara yang sama tetapi anda diberi ganjaran pendapatan tiada had, berterusan, boleh diwariskan, melancong dan sebagainya?  

        IKUT SISTEM 
        Daftar sebagai Rakan Niaga syarikat ini (cuma RM90 sebagai diposit untuk kita cuba selama setahun) seterusnya IKUT SISTEM. Seperti mana-mana perniagaan yang berjaya, mereka mempunyai sistem yang terbukti dan boleh ditiru untuk berkembang. Sistem adalah apa yang anda perlukan untuk berkembang dan berjaya—Ilmu, Latihan, Seminar, Kemudahan, Tools, Mentor Berpengalaman dan Panduan Langkah Demi Langkah yang terbukti dapat membantu anda mencapai matlamat.

        PENDAPATAN PASIF
        Anda akan berterusan mendapat pendapatan selagi semua orang yang anda Bantu dan perkenalkan tadi terus membeli-belah dan berpuas hati dengan produknya. Adalah penting untuk kita faham bahawa produk yang Lebih Baik dan Syarikat yang Kukuh amat penting kerana kita mahukan Belian Ulangan dan Syarikat Terus Wujud kerana kita semua mahu Pendapatan Berterusan. Sistem Yang Terbukti pula penting bagi membolehkan semua orang yang mengikutinya boleh berkembang dan berjaya.

        SMS nama dan lokasi anda ke 019-6581176 Sekarang! atau isi BORANG TEMUJANJI
        Latar Belakang Syarikat
         • Terdapat lebih dari 20 Pusat Operasi  sama ada Gudang atau Kedai di seluruh negara.
         • Semua Produk memiliki sijil Halal, Sijil Organik dan diberi Jaminan Wang.
         • Di Malaysia ianya adalah syarikat Tersenarai Awam di Papan Utama Bursa Malaysia.
         • Syarikat Patuh Syariah oleh Suruhanjaya Syariah Bursa Malaysia.
         • Selain itu 30% pemegang sahamnya adalah dari badan-badan kerajaan atau GLC, antaranya KWSP, Valucap Sdn Bhd (Syarikat Pelaburan Kerajaan Malaysia), Tabung Haji, Amanah Raya, PNB dan Petronas.
         • Mempunyai sejarah kemajuan melebihi 54 tahun di dunia dan 33 tahun di Malaysia.
         • Dianugerahkan 7 tahun berturut-turut sebagai jenama Paling Dipercayai Di Asia oleh Reader Digest Brand Award.
         • Pemenang anugerah "thebrandlaureate" untuk 4 tahun berturut-turut.
         • 1,000,000 kaki persegi kemudahan pengilangan, 65 pusat R&D dan Ibupejabat.
         • Memiliki berpuluh ribu ekar ladang organik sendiri, lebih dari 700 saintis dan 13,000 pekerja.
         • Bekerjasama dengan 75 universiti di seluruh dunia
         • Perniagaan syarikat bernilai USD10.9 billion setahun (2011)
          dan banyak lagi kelebihan syarikat ini.. 

          Team ATC Global
          Sertai kumpulan ATC Global yang dipimpin oleh pasangan Dato' Zulkifli Abdul Malek / Datin Khairun dan Tn. Haji Mahathir Ramly / Pn. Hajah Nurhidayah Yeoh Abdullah. Mereka merupakan usahawan yang berjaya dan mempunyai pengalaman lebih 15 tahun dalam perniagaan tradisional namun mereka juga memilih perniagaan ini dan secara serius membinanya. Mereka telah membantu ramai usahawan lain berjaya. Mereka telah memajukan Sistem ATC yang terbukti boleh membantu usahawan baru yang tiada pengalaman. Sistem ATC adalah segala yang Anda perlukan - Ilmu, Latihan, Seminar, Mentor, Kemudahan, Tools dan Acara untuk anda berkembang dan berjaya di dalam perniagaan ini.
          Dato' Zulkifli Abdul Malek merupakan seorang usahawan berjaya. Beliau merupakan lepasan university dari Jepun pernah bekerja makan gaji kemudian menceburi perniagaan dan sekarang memiliki / menjadi pengarah lebih dari 10 syarikat, antaranya Epson Trading Malaysia, Costalink Technology Snd Bhd, Daifuku (M) Snd Bhd, Kobelco Construction Machinery (M) Sdn Bhd dan Penasihat The Japanese School of Kuala Lumpur. Beliau membina perniagaan ini bukan kerana perniagaan 10 syarikat beliau itu jatuh tapi kerana beliau nampak perniagaan ini adalah perniagaan yang beretika, benar, menguntungkan dan memberi jaminan pendapatan serta mempunyai Potensi yang sangat besar. Beliau mencadangkan lepasan ijazah menceburi perniagaan Network Franchise ini atas beberapa sebab:-
          • Modal permulaan yang kecil tapi boleh menjana pendapatan jutaan ringgit setahun, cuma perlu labur masa kita untuk belajar membinanya. 
          • Bantuan disediakan kerana syarikat dan organisasi yang amda sertai akan memberi anda bimbingan.
          • Berniaga sambil melakukan Amal Jariah kerana membantu orang lain berjaya, atas sebab inilah orang Islam patut menyertainya.
          Tn Hj Mahathir dan Pn Hajah Nurhidayah pula pernah menerima anugerah Usahawan Cemerlang Bumiputra peringkat kebangsaan pada tahun 1999 dari Kementerian Pembangunan Usahawan. Ketika itu mereka menjalankan perniagaan peralatan pejabat, restoran dan mini market namun apabila mereka memahami potensi serta nilai-nilai selain wang yang boleh mereka perolehi dari perniagaan ini seperti jaminan pendapatan, kebebasan masa dan mewariskan pendapatan kepada keluarga. Mereka telah membuat keputusan untuk membinanya dengan bersungguh-sungguh dan telah menikmati kehidupan yang lebih baik melaluinya. Mereka mahu anda juga berjaya seperti mereka.
          Untuk mengetahui cara perlaksanaan perniagaan ini dan maklumat lanjut syarikat sila berhubung dengan kami segera, penerangan hanya akan dibuat secara pertemuan.  SMS nama dan lokasi anda ke 019-6581176 Sekarang! atau isi BORANG TEMUJANJI

          No comments: